ПОНУДА
Со Собрани 7 Купони за Средна Пица - Гратис Средна по Избор
ПОНУДА
Со Собрани 6 Купони за Фамилијарна Пица - Гратис Фамилијарна по Избор
Arrow
Arrow
Slider

Мени

Пица Достава

Пеперони

Доматен сос, кашкавал, кулен, сирење, пиперка – 230 ден. / 340 ден.

Капрезе

Доматен сос, кашкавал, босилек – 230 ден. / 320 ден.

Пица Бокс 2

Доматен сос, кашкавал, шунка, сланина, чедар кашкавал – 270 ден. / 390 ден.

Лацио Пица

Доматен сос, кашкавал, говедска пршута, рукола, пармезан – 260 ден. / 390 ден.

Пица Бокс

Доматен сос, кашкавал, врат, кулен, сланина, печурки – 250 ден. / 370 ден.

Топен Чедар

Доматен сос, кашкавал, шунка, чедар кашкавал – 240 ден / 360 ден.

4 Сирења

Доматен сос, кашкавал, моцарела, горгонзола, камемберт – 250 ден. / 360 ден.

Пршуто

Доматен сос, кашкавал, свинска прошута, рукола, пармезан – 240 ден. / 350 ден.

4 Салами

Доматен сос, кашкавал, кулен, пршута, свински врат, сланина – 240 ден. / 350 ден.

Карбонара

Доматен сос, кашкавал, сланина, едно јајце – 240 ден. / 350 ден.

Туна

Доматен сос, кашкавал, туна, маслинки, кромид – 220 ден. – 330 ден.

Македонска

Доматен сос, кашкавал, свински врат, маслинки, кромид, пиперка, домат, сирење – 230 ден. – 350 ден.

Вегетарјанска

Доматен сос, кашкавал, домат, кромид, пиперка, маслинки, печурки – 200 ден. / 310 ден.

Стелато

Доматен сос, кашкавал, шунка, печурки, павлака – 220 ден. / 340 ден.

Гарлик

Доматен сос, кашкавал, магдонос, лук, маслиново – 200 ден / 310 ден.

Кулен

Доматен сос, кашкавал, кулен – 220 ден. / 330 ден.

Капричиоза

Доматен сос, кашкавал, шунка, печурки – 210 ден. / 320 ден.

Фунги

Доматен сос, кашкавал, шунка, печурки – 200 ден. / 300 ден.

Везувио

Доматен сос, кашкавал, шунка – 220 ден. / 300 ден.

Маргарита

Доматен сос, кашкавал, маслиново – 190 ден. / 290 ден

Нарачај Веднаш

Локација

Каде може да не најдете